Categories
69

Titiana Popa

Pe lângă rugăciunile şi ritualurile orânduite unui asemenea eveniment am putut să trăiesc chiar în mijlocul comunităţii pentru care pictez, ceea ce mă face să fiu mai receptivă la trăirile și nevoile lor și la cele ale locului unde este înălţată biserica pe care o pictez. Se cuvine deci cu dragoste și recunoștință să mulțumesc Domnului și Fecioarei Maria pentru aceasta și pentru cei pe care mi i-au trimis spre a putea desăvârși această lucrare. Am fost astfel binecuvântată să primesc nu numai ajutor și încurajare ci și îndrumări și învățătură care, deși nevăzute, sunt parte a întregii munci depuse aici. Este vorba de soțul meu Pr. Gabriel Popa și prietenii mei, iconografa Mihaela Porfiriu și Dr Marius Hossu ". 

În prezent expune la Galeria Milan din Fort Worth și lucrează la proiectulpictării bisericii Sfânta Maria din      Colleyville, TX.

            Prin expozițiile sale, de icoane, aceasta a făcut cunoscută comuna atât în țară cât și străinătate atrăgând astfel stima și considerația locuitorilor văii Cernișoarei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *