Categories
Istorie locala

Mihai Ionescu

Alte obiective realizate pe timpul mandatului său sunt reabilitarea și consolidarea școlilor din satele Obârșia, Groși, Modoia și Mădulari. A reușit, deasemenea, să modernizeze o parte din DJ 676 și DJ 676D.

O altă investiţie finalizată este modernizarea drumului din satul Cernişoara pe o lungime de 4,8 kilometri cu fonduri obţinute prin programul SAPARD.

La ora actuală are în vizor proiectul declarat eligibil pentru extinderea alimentării cu apa în satele Obârşia, Mădulari şi Cernişoara pe o lungime 15 kilometri care a fost sistat din lipsa fondurilor. Valoarea investiţiei s-ar ridica undeva la 40 miliarde lei vechi.

Un alt proiect important, pe care primarul dorește să-l implementeze, priveşte modernizarea drumurilor şi a uliţelor din 6 sate, pe o distanţă de 7,5 kilometri.

Fiind un bun creștin, printre preocupările primarului Mihai Ionescu s-au regăsit repararea și construirea unor locaşuri de cult, în comună existând, la ora actuală, şapte biserici.

Ne mândrim că localitatea noastră este condusă de un astfel de om, de o mare cinste și corectitudine, căruia concetățenii îi datorează recunoștiință.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *